Köşe Yazıları
Mehmet Şevki ÇADIRCI
Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK
Onur BAYSOY

Tanıtım Videosu
İKSAD VE AKADEMİK BİRLİK DERNEĞİ İŞBİRLİĞİNDE GAP ZİRVESİ KONGRELERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. - Akademik Birlik Derneği

İKSAD VE AKADEMİK BİRLİK DERNEĞİ İŞBİRLİĞİNDE GAP ZİRVESİ KONGRELERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.


28-06-2021 12:25

Akademik Birlik Derneği Partneri İKSAD ile birlikte düzenleyicisi olduğu Uluslararası Katılımlı ve Hakemli 7. GAP Zirvesi Kongreleri Harran Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Uluslararası Kongreye farklı ülkelerden 150 akademisyen katıldı. Bilimsel bir şölene dönüşen kongrede akademisyenler tarafından birçok yeni araştırmanın sunumu gerçekleştirildi. İki gün süren online kongrede ilk defa sunum yapan genç akademisyenlerin heyecanı vardı.

Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Hasan ÇİFTÇİ, Kongre Onur Kurulu üyeleri Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat DEMİR, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet HANÇER ve İ.İ.B.F Dekanı Prof. Dr. Abdullah ÇELİK’e, düzenleme Kurulu üyelerine ayrıca kongreye büyük emek ve destek verip özveri ile çalışan Akademik Birlik Derneği Başkanı ve aynı zamanda Düzenleme Kurulu Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK’a ve dernek üyelerine teşekkürlerini iletti.

Web sayfasında bulunan materyallerin telif hakkı Akademik Birlik Derneği © 2019 aittir. İzinsiz kopyalanamaz ve yayınlanamaz.