Köşe Yazıları
Mehmet Şevki ÇADIRCI
Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK
Onur BAYSOY

Tanıtım Videosu
"Birlikte Sohbet" Programımıza Prof.Dr. Bürhan AKPUNAR`ı Davet Ettik - Akademik Birlik Derneği

"Birlikte Sohbet" Programımıza Prof.Dr. Bürhan AKPUNAR`ı Davet Ettik


08-01-2020 12:39

Derneğimizde 15 günde bir rutin olarak düzenlenmekte olan "Birlik'te Sohbet" programının bu haftaki konuğu Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Profesör Dr. Bürhan Akpunar oldu. Sayın Akpunar katıldığı sohbette günümüzdeki eğitim koşullarının bulunduğu nokta hakkında bilgi vererek akademik camianın her alanında eğitime gerekli önemin verilmesi bunun için de kurulan bu tarz birlikteliklerin önemine vurgu yaptı. Dernek başkanı Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK Sayın Akpunar'a katılımlarından dolayı teşekkür ederek bu tarz sohbetlerle Dernek üyelerimizin ve misafirlerimizin akademik vizyonlarını geliştirmeye yönelik çaba sarf etmeye devam edeceklerini, katılan misafirlere de katkılarından dolayı çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Prof. Dr. Bürhan Akpunar Kimdir?
Prof. Dr. Bürhan Akpunar, Elazığ’da doğdu. Lisans öğrenimini Gazi Üniversitesinde, Yüksek lisans ve doktora eğitimini İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde tamamladı. Bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra sırayla İnönü, Fırat ve Harran Üniversitelerinde görev yaptı.  2009 yılında doçent ve 2014 yılında da profesör olan Akpunar halen Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi dekanlığını yürütmektedir.  Prof. Dr. Bürhan Akpunar’ın eğitimde program geliştirme, mesleki ve teknik eğitim, öğrenme ve öğretim sahalarında yayımlanmış birçok kitap, kitap bölümü, bilimsel makale ve bildirisi bulunmaktadır. Yine aynı sahalarda birçok araştırma projesi de bulunan Prof. Dr. Bürhan Akpunar, Milli Eğitim Bakanlığının birçok mesleki ve teknik eğitimi geliştirme projelerinde de görev yapmıştır.

Web sayfasında bulunan materyallerin telif hakkı Akademik Birlik Derneği © 2019 aittir. İzinsiz kopyalanamaz ve yayınlanamaz.