Köşe Yazıları
Mehmet Şevki ÇADIRCI
Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK
Onur BAYSOY

Tanıtım Videosu
Dernek Üyelerimizden Şanlıurfa Valisi Sn. Abdullah ERİN`e Ziyaret - Akademik Birlik Derneği

Dernek Üyelerimizden Şanlıurfa Valisi Sn. Abdullah ERİN`e Ziyaret


09-08-2019 12:25

Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Hikmet DİNÇ ve Hamza YALÇİN'in hazır bulunduğu ziyarette Dernek Başkanımız DÖRTBUDAK, derneğin kuruluş amaçlarından ve gerçekleştirmeyi planladıkları projelerden bahsetti.

Dernek olarak bilimsel çalışmalar hakkında Urfa için gayret eden siyasi ve bürokratik kesimi bilgilendirerek hep birlikte önemli projeler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirten Başkanımız DÖRTBUDAK, “İlimizde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz çalışmalarda destek beklentimizi değerli Valimiz ile paylaştık.Kendisine derneğimiz hakkında bilgi verip görüş alışverişinde bulunduk. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Sn. Valimize teşekkür ederiz ” dedi.

Şanlıurfa Valisi Sn. Abdullah ERİN ise “Akademik Birlik Derneği yöneticilerine ve üyelerine başarılar diliyorum.” dedi.

Dernek Başkanımız tarafından Vali Bey'e Urfalı Hattat Mahmut Dörtbudak tarafından meşkedilen "Utlubul ilme Minel Mehdi İlel Lahdi (İlmi beşikden mezara kadar taleb ediniz)"Hadis-i Şerif'in yer aldığı Hat tablosu hediye edildi.

Web sayfasında bulunan materyallerin telif hakkı Akademik Birlik Derneği © 2019 aittir. İzinsiz kopyalanamaz ve yayınlanamaz.