Journal of Academic Union Association

Köşe Yazıları
Mehmet Şevki ÇADIRCI
Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK
Onur BAYSOY

Tanıtım Videosu
"Akademik Söyleşi" etkinliğimize bu hafta konuk olarak Harran Üniversitesi Yabancı Diller YO Müdürü Doç. Dr. Fatih Mehmet CİĞERCİ ve Eğitim Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Cengiz KESİK katıldı - Akademik Birlik Derneği

"Akademik Söyleşi" etkinliğimize bu hafta konuk olarak Harran Üniversitesi Yabancı Diller YO Müdürü Doç. Dr. Fatih Mehmet CİĞERCİ ve Eğitim Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Cengiz KESİK katıldı


13-01-2022 11:22

Derneğimiz tarafından her hafta düzenlenen "Akademik Söyleşi" etkinliğimize bu hafta konuk olarak Harran Üniversitesi Yabancı Diller YO Müdürü Doç. Dr. Fatih Mehmet CİĞERCİ ve Eğitim Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Cengiz KESİK katıldı. Düzenlenen etkinlikte tanışmanın ardından dernek başkanımız Dr. Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK dernek faaliyetleri hakkında bilgi vererek, bilgi paylaşımının önemini vurguladı. Konuk olarak katılan Sn. Fatih Ciğerci yabancı dilin akademisyenler için önemine vurgu yaparak sınavlara ve günlük hayatta kullanıma yönelik dil öğrenme teknikleri ve yöntemleri hakkında bilgi vererek bilgi ve birikimlerini paylaştılar.

Derneğimizle ortaklaşa yapılabilecek eğitim ve çalışmalar konusunda fikir alışverişi ile tamamlanan etkinlik, çekilen toplu fotoğrafla tamamlandı.

Web sayfasında bulunan materyallerin telif hakkı Akademik Birlik Derneği © 2019 aittir. İzinsiz kopyalanamaz ve yayınlanamaz.