Köşe Yazıları
Mehmet Şevki ÇADIRCI
Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK
Onur BAYSOY

Tanıtım Videosu
"Akademik Söyleşi" etkinliğimize bu hafta konuk olarak Çölyak Derneği Başkanı Hasan DOĞAN, Günyüzü Derneği Başkanı Veysel TOPRAK ve Sanatder Başkanı Mustafa DÖRTBUDAK katıldı - Akademik Birlik Derneği

"Akademik Söyleşi" etkinliğimize bu hafta konuk olarak Çölyak Derneği Başkanı Hasan DOĞAN, Günyüzü Derneği Başkanı Veysel TOPRAK ve Sanatder Başkanı Mustafa DÖRTBUDAK katıldı


31-12-2021 12:02

Düzenlenen etkinlikte dernek başkanları derneklerinin misyon, vizyon ve çalışma alanlarına değindiler. Şanlıurfa'da ve Türkiye'de Çölyak hastaları ve sorunlarına değinen Sn. Doğan akademisyenlerin özellikle genetik ve sosyal yaşantılarında yönelik projelerinin önemine vurgu yaparak ve bu alanlardaki potansiyelin ve yapılabilecek çalışmaların değerlendirilmesi gerektiğine değindi.

Günyüzü Derneği Başkanı Sn. Toprak ilimizde ve yurtdışında ihtiyaç sahiplerine yönelik farkındalık oluşturma noktasında birlikte hareket etmeyenin önemini anlattı.  Derneğimizle ortaklaşa yapılabilecek proje, eğitim ve çalışmalar konusunda fikir alışverişi ile tamamlanan etkinliğin sonunda Sanatder Başkanı Mustafa DÖRTBUDAK Kaligrafi Sanatı canlı performansıyla yazdığı tabağı dernek başkanımız Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK'a takdim etti. 

Dernek başkanlarımızla çekilen toplu fotoğrafla etkinliğimiz tamamlandı.

 

 

Web sayfasında bulunan materyallerin telif hakkı Akademik Birlik Derneği © 2019 aittir. İzinsiz kopyalanamaz ve yayınlanamaz.