Köşe Yazıları
Mehmet Şevki ÇADIRCI
Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK
Onur BAYSOY

Tanıtım Videosu
Derneğimiz Partneri İKSAD ile Birlikte Düzenlenen GAP Zirvesi Kongreleri Harran Üniversitesi Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi - Akademik Birlik Derneği

Derneğimiz Partneri İKSAD ile Birlikte Düzenlenen GAP Zirvesi Kongreleri Harran Üniversitesi Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi


08-11-2021 22:04

Akademik Birlik Derneği Partneri İKSAD ile birlikte düzenlenen ve Onursal Başkanlığını Harran Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Mehmet Sabri ÇELİK’in yaptığı Uluslararası Katılımlı ve Hakemli farklı konu başlıklarından oluşan GAP Zirvesi Kongreleri 1-2 Kasım tarihlerinde Üniversitemizin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.


Farklı ülkelerden yaklaşık 100 akademisyenin katıldığı bilimsel bir şölene dönüşen kongrede akademisyenler tarafından birçok yeni araştırmanın sunumu gerçekleştirildi. İki gün süren online kongrede, genç araştırmacılar yaptıkları çalışmaları sunarak deneyim kazanma, alanında söz sahibi akademisyenlerin çalışmalarını dinleme ve mesleki konuların tartışıldığı oturumlara katılma imkânı buldular.


Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Hasan ÇİFTÇİ, başta Kongre Onursal başkanlığını yapan Harran Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Mehmet Sabri ÇELİK’e, Onur Kurulu üyeleri Harran Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat DEMİR ve Prof. Dr. Mehmet HANÇER ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah ÇELİK’e, düzenleme Kurulu üyelerine ayrıca kongreye büyük emek ve destek verip özveri ile çalışan Akademik Birlik Derneği Başkanı ve Düzenleme Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK’a ve dernek üyelerine teşekkürlerini iletti.
    


 

Web sayfasında bulunan materyallerin telif hakkı Akademik Birlik Derneği © 2019 aittir. İzinsiz kopyalanamaz ve yayınlanamaz.