Köşe Yazıları
Mehmet Şevki ÇADIRCI
Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK
Onur BAYSOY

Tanıtım Videosu
`Reklam: Dijital Çağda İknanın Kapısını Aralamak` Konulu Webinar - Akademik Birlik Derneği

`Reklam: Dijital Çağda İknanın Kapısını Aralamak` Konulu Webinar


14-07-2021 23:05

Moderatörlüğünü dernek üyelerimizden Doç. Dr. Hasan ÇİFTÇİ’nin , açılış konuşmasını dernek başkanımız Dr. Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK’ın ve sunumunu Atatürk Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Reklamcılık Anabilim Dalından Sn. Prof. Dr. Derya ÖCAL’ın yaptığı ‘Reklam: Dijital Çağda İknanın Kapısını Aralamak’ konulu webinar; dernek üyelerimiz, Harran Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi’nden akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla 14 Temmuz 2021 tarihinde saat 18:00’da çevrimiçi olarak başlatıldı.

Dijitalleşmenin artmasıyla birlikte değişen reklam algısı değerlendirilerek, reklamın günümüzde geldiği nokta ve hitap ettiği hedef kitle üzerine vurgular yapıldı. Reklamların özellikle bilinçaltını hedef aldığı ve dolayısıyla ikna etme oranının bu bağlamda daha etkili olduğu vurgulanarak, farklı bakış açıları üzerinden değerlendirildi.

Programa katılım sağlayan Şanlıurfa Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Eğitimci - Yazar Mehmet Emin KARAHAN programdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu tarz programların daha sık yapılmasına vurgu yaparak, programı düzenleyenlere teşekkür etti.

Dernek başkanımız DÖRTBUDAK tarafından programı düzenleyenlere teşekkürün ardından sağlıklı günlerde yüz yüze daha verimli çalışmalarda bulunmak temennisiyle program tamamlandı.

Web sayfasında bulunan materyallerin telif hakkı Akademik Birlik Derneği © 2019 aittir. İzinsiz kopyalanamaz ve yayınlanamaz.